kat

Sex v porničih je mega

5 decembra, 2016 admin 0Comment

Ste se kdaj vprašali, zakaj je vaš sex tako navaden in običajen, sex v porno filmih pa je nekaj povsem drugega? Gotovo se strinjate, da je sex v porničih nekaj čisto drugega, ker ni nobene nepotrebne romantike in nobenega kompliciranja s predigro in podobnimi stvarmi, torej se lahko vsa pozornost osredotoči na sam sex, ki se pač začne s fafanjem in konča z brizganjem sperme.

Nobene potrebe ni po tem, da bi sex sploh imel uvod in bi se prikazovalo neko dolgo zgodbo – ker se natanko ve, k čemu vsa dejanja vodijo, je povsem normalno, da se akterja srečata, si izmenjata stavek ali dva, in potem že začneta fukati. In pri tem je čisto vseeno, ali se vidita prvič ali poznata že od prej in kje se nahajata – če vsi vemo, da je smisel sex, potem je treba ugotoviti zgolj to, da sta obe strani zainteresirani zanj, saj je sex pač vedno stvar dogovora.

In če pride do dogovora v naravi, ob bazenu, v hotelski sobi ali kjer koli drugje, med dvema, med tremi ali tudi med štirimi in več, je to povsem v redu – nenazadnje je prav, da si ljudje dajo duška. Ne samo tisti na ekranu, ampak tudi oni, ki te sex posnetke radi gledajo in v njih uživajo, saj sanjarijo, da bi tudi sami lahko prišli do tako dobrega seksa, da tudi njim ne bi bilo potrebno v napeljevanje k seksu vložiti vedno toliko energije, da bi se enostavno zgodil brez odvečnih besed.