kat

Sex in erotično spodnje perilo

28 julija, 2016 admin 0Comment

Žena mi vsako leto za novo leto podari kakšno posebno vročo stvar, največkrat spodnje perilo, ki je namenjeno samo seksi igricam in s katerim je najin sex veliko boljši.

Začelo se je s tangicami, nadaljevalo z moškimi spodnjicami, ki imajo na zadnjem delu zgolj elastike, sicer pa so odprte, potem je našla neke sumo gate, ki se nadenejo tako, da se spredaj blago vije za elastiko, letos pa sem dobil gate, ki imajo že všit obroček za penic in tako še posebej dražijo.

Kadar je v vprašanju sex, ima moja partnerka na srečo vedno dovolj domišljije, tako dami ni treba niti malo skrbeti, da takšnega darila ne bi uporabljal, saj ga vedno kmalu po odvijanju daril tudi preizkusiva.

Da je sex še bolj zanimiv, tudi sebi običajno kupi kakšno seksi perilo, na primer negliže, pas za nogavice in seksi nogavice, nazadnje pa si je kupila mrežaste legice, ki so med nogami odprte in jih tako niti slačiti ni treba.

Potem si običajno zavrtiva še kakšen sex posnetek in dan je tako precej popoln. Seveda sva eden drugega obdarila tudi že z igračkami za sex, kjer imava seveda oba najraje takšne, ki vibrirajo, saj je to vedno še dodatna stimulacija tako zame kot zanjo.