November 15, 2016 admin 0Comment

Sem velik ljubitelj seksa in odkar sem ločen, priznam, da seksam veliko več kot prej, vedno pa imam kar nekaj prijateljic, ki so za akcijo. Spoznal sem jih kar na spletnih straneh z xxx oglasi in oglasi za zasebne stike, in nekaj se jih je izkazalo res za greha vredne. Večinoma ločenke ali starejše, ki nimajo partnerja, a morajo vseeno zadovoljiti svoje telesne potrebe. In kar so mi xxx ponudbe obljubile, so zaenkrat tudi dostavile, kajti seks je dejansko odličen, ker oba veva, kaj hočeva, pa je dela veliko manj kot če bi hodil na neke zmenke, kjer bi se trudil žensko najprej spoznati in očarati. Zakaj pa ne bi začel s seksom, šele nato s pogovorom in spoznavanjem? Res je, xxx oglasi so mi dali prav to možnost in če je ženska v postelji dobra se želim še dobiti z njo, kar pomeni, da se tudi vse bolj spoznavava, in za dve lahko trenutno rečem, da sta res izjemno zanimivi in celo razmišljam, da bi katero od njiju povabil na skupni dopust. Ne xxx dopust, kjer bi lahko fukala kje drugje kot v moji ali njeni postelji, sicer pa uživala tudi kot vsi drugi turisti in bila dejansko videti kot par. Morda pa bi se to obneslo in bi se iz klasične telesne xxx zveze vendarle razvilo tudi kaj več.