avgust 1, 2017 admin 0Comment

Pri XXX filmih imam sicer najbolj rad tiste, v katerih kakšno nič hudega slutečo mladenko ustavijo na ulčici in jo  prepričajo, da primer v roke tiča, nato pa ga drka in da nazadnje v usta, dokler je kar v kakšnem avtomobilu ne nategnejo toliko, da več ne ve, kam je sploh šla in kaj je hotela. Poleg tega pa so mi všeč še XXX posnetki, v katerem punce raziskujejo svoje telo. Kjer se ščipajo za bradavice, si oblizujejo prste in si jih vtikajo v rit, si drgnejo ščegetavčke. Ampak tu sem precej izbirčen, kajti niso  vsi solo XXX filmi enaki. Nekatere imajo take ščegle, kot da bi fukale že najmanj sto let ali rodile vsaj špet otrok, in to mi ni všeč. Rad imam tiste XXX filme z mladimi puncami, ki imajo še čisto majhne in rožnate sramne ustnice in sladke male ščegetavčke, ki so kot en mali grahek, ko si ga začnejo mencati, pa iz rožnatega postane rdeč, in kar predstavljam si lahko, kako vanj doteka sveža kri in kako jim začne počasi utripati pod prsti. Temu pravim XXX filmi s sladkimi ščegetavčki in kar nekaj  sem si jih dal na stran, med svoje priljubljene, da si jih lahko večkrat ogledam. To so namreč tiste XXX vsebine, ki so čisto dovolj, če veš, da boš kasneje sicer pofukal svojo drago, torej ni nobene potrebe, da gledaš, kako kje fukajo. No, kadar moje žene ni doma, pa seveda nadaljujem k bolj konkretnim XXX filmov, kjer je obilo porivanja in jahanja.