avgust 30, 2016 admin 0Comment

Že nekaj mesecev se dobivam s punco, ki je precej privlačna, ni pa ravno primerna zame, kar se tiče najinih življenjskih ciljev. Sex z njo je seveda precej utrgan, saj me včasih kar sama potisne na posteljo, mi odpne hlače in se loti dela, nato pa me še zajaha in me drži tik pred vrhuncem tudi po celo uro, da se mi že prav pošteno trga. Pravi, da je moja sex muza in skrbi za to, da imam v vsakdanjem življenju dovolj navdiha. Ko postane tak sex nevzdržen in imam že dovolj tega, da sem v njej že popolnoma razbolel in bi jo rad že končno porinil kot se šika, jo skušam prevaliti s sebe, pa se vedno upira. Tako moram kar nekajkrat poskusiti, ona pa se upira, zato ponavadi izgubim živce in jo na trdo pritisnem ob posteljo ter potem pofukam tako silovito, da kar ječi. Ampak prav tak sex ji je najbolj všeč in vedno mi zraven govori, naj jo pofukam še bolj, naj jo kaznujem, ker je prepočasi jahala. Verjetno ni odveč povedati, da je prav zaradi tega ne morem dati na čevelj, pa čeprav sem že dvakrat poskušal, ampak pride vedno vmes sex, saj točno ve, kaj mora storiti, da se nehava pogovarjati in pričneva fukati. Kaj morem, ko pa je pri seksu res tako dobra.