marec 11, 2018 admin 0Comment

Nikoli nisem imela problema najti moškega, še manj težav pa je s tem, da ga prepričam, da hoče še. Moj recept je fafanje, in če bi se ga lotilo več žensk s takšnim užitkom, garantiram, da bi bilo na svetu veliko več zadovoljnenih moških in zato tudi zadovoljnih žensk, ki bi jih z lahkoto obdržale ob sebi. Tako pa ne morem verjeti, da se fafanje enim ženskam celo upira. Kot da bi bil seks samo to, da dajo noge narazen in počakajo, da ga njihov dedec nekajkrat namoči. Resno – fafanje naredi seks za tisoč procentov boljši in tisti, ki so ga doživeli od mene, vsi po vrsti prisegajo, da ni boljšega. Če hočem, ga lahko moškemu tako potegnem, da bi se odrekel celo lastne mame. Fafanje je definitivno orožje, ki naredi moške krotke kot zajčke, in komaj čakajo, da mi lahko ustrežejo ter mi obljubijo vse, kar hočem, samo da jih obdelam in jim dovolim, da jim pride v moja usta. Kot da bi bilo to ne vem kaj – pa ni! Fafanje je dejansko nekaj, česar se lahko dobro nauči vsaka ženska, samo opazovati je treba moškega in njegovega tiča če ne želiš, da mu pride v usta, sicer pa ni prav nobenih težav.